Microscop dentar

Microscopul dentar

Tratamentele endodontice asistate de microscop reprezinta cea mai complexa formula de lucru existenta, in prezent, in endodontie.Deja functionala in Romania, de mai mult de 5 ani, aceasta tehnica performanta de lucru impune cabinetului de endodontie prezenta microscopului operator, dar si a unei game extrem de largi si de variate de dispozitive necesare si obligatorii pentru aceste tipuri de tratamente moderne.Intr-un asemenea context, calitatea superioara atit a diagnosticului cit si a tratamentului endodontic, in sine, modifica evident prognosticul unor dinti care, altadata, aveau, ca singura solutie terapeutica, extractia. Clinica noastra va ofera posibilitatea de a beneficia de astfel de tipuri de tratamente, punindu-va la dispozitie aparatura performanta si, nu in ultimul rind, medici specializati, instruiti pentru aplicarea acestor tehnici de virf in domeniul medicinei dentare.

 


Imagini panoramice obtinute printr-o singura expunere

        Clinica CityDent dispune de un aparat Kodak 8000C ce ofera imagini panoramice optim expuse permitand obtinerea unor diagnostice rapide si sigure in conditii maxime de confort si siguranta pentru pacienti. Cu ajutorul tehnologiei disponibile in clinica noastra, putem realiza inclusiv radiografii pentru copii.

        Aparatul Kodak 8000C detinut de catre clinica noastra este un aparat radiologic digital de ultima generatie ce poate obtine imagini panoramice standard printr-o singura expunere. Pentru a obtine o imagine panoramica similara celei obtinute in cadrul clinicii noastre, multe dintre aparatele radiologice digitale existente in prezent pe piata scaneaza capul pacientului intre 8 si 18 secunde.

        Tehnologia oferita de catre CityDent ofera posibilitatea obtinerii unei imagini de calitate si nedistorsionate in doar o secunda. Prin paleta completa de capabilitati in obtinerea imaginilor panoramice cu ajutorul aparatului Kodak 8000C, doctorii CityDent au la dispozitie un solutie digitala integrata si practica a carei folosire ii ajuta in maximizarea eficientei punerii diagnosticului si initierii tratamentului pentru fiecare dintre pacientii nostri.

 


Radiografii dentare retroalveolare

        Pentru obtinerea unor imagini de maxim detaliu la nivel de dinte, CityDent a achizitionat si un aparat radiologic Trophy ce pozitioneaza pe dinte un mic senzor plat foarte sensibil la razele X si conectat la un soft de ultima generatie cu ajutorul caruia imaginea primita este analizata pana in cele mai mici detalii oferind medicului posibilitatea diagnosticarii corecte si rapide a pacientului.

         Cu ajutorul aparatului Trophy reusim sa inlocuim filmul dentar clasic, obtinand informatiile necesare doar intr-o secunda iar atunci când este absolut necesar, şi cu mijloacele de protecţie adecvate, aparatura actuală permite realizarea de radiografii dentare retroalveolare chiar şi la pacientele însărcinate.

 

Tratament-de-Succes

Endodontia-la-Microscop

Sample Image

Save